logo-camperkampioen.com

over de camperkampioen

Home / over ons

De passie van de camperkampioenen

interieurs bouwen en avontuurlijk reizen

Bij de Camperkampioen combineren we onze passie voor interieur bouwen met onze liefde voor avontuurlijk reizen. Ons team van interieur bouwers werkt door de weeks aan het creëren van maatwerk interieurs voor campers, waarbij we de wensen van onze klanten centraal stellen. In onze vrije tijd zijn we frequent camperaars en reizen we veel in onze eigen omgebouwde bussen. Het is juist deze combinatie van interieur bouwen en zelf veel gebruikmaken van campers die ons uniek maakt.

Onze ervaring in het reizen met campers stelt ons in staat om interieurs te ontwerpen die niet alleen functioneel zijn, maar ook aansluiten bij de behoeften van de reiziger. Wij weten hoe belangrijk het is om gemak te hebben tijdens het reizen, en daarom is comfort en efficiëntie in ons ontwerp altijd een prioriteit.

Bij de Camperkampioen vinden we het leuk om unieke interieurs te creëren die passen bij het doel van de camper. Of je nu op zoek bent naar een interieur voor lange roadtrips of voor kortere vakanties, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw specifieke behoeften.

Dus, als je op zoek bent naar een interieur bouwer die begrijpt hoe een camper interieur wordt gebruikt en wat er nodig is om een functioneel en gemakkelijk te gebruiken interieur te creëren, dan ben je bij de Camperkampioen aan het juiste adres.

Ontdek nieuwe avonturen bij ons team - kom werken

Ontdek Onze Geavanceerde Productie En Vakmensen

Wij werken al 15 jaar met  team van ervaren vakmensen en een geavanceerde, volledig geautomatiseerde productielijn om ervoor te zorgen dat we hoogwaardige producten kunnen leveren aan klanten.  Neem gerust een kijkje in onze fabriek

logo-camperkampioen.com

Camperkampioen is de online shop voor al jouw campermeubels en camperaccessoires. Van complete camper interieurs op maat gemaakt tot handige kant en klare sets. Wij bieden een breed assortiment tegen scherpe prijzen en snelle levering. Bij Camperkampioen staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, daarom staan onze specialisten altijd voor je klaar om advies te geven en jouw vragen te beantwoorden.

onze contactgegevens

Nijverheidsweg 12 7005 BJ Doetinchem

hello@camperkampioen.com

+31 (0)6-85615031

Instagram

Copyright 2023 © All Right Reserved CamperKampioen.com
×

 

Hallo!

klik hier om contact op te nemen met een van onze werknemers.

×