Stijlvolle en duurzame Camper Vloeren

Home / Camperbus vloeren

Vloeren op maat

Creëer de perfecte basis

De vloeren die wij gebruiken  in de buscampers zijn van het gerenommeerde merk Viviafloors. Bij het selecteren van de PVC vloeren hebben we specifiek gekeken naar hardheid en krasbestendigheid, zodat uw vloer bestand is tegen intensief gebruik en langdurige slijtage. Onze standaard PVC-vloer is de (Eiken 6820), een prachtige vloer die een moderne en tijdloze uitstraling geeft aan uw camper.

Onze vloeren worden geïnstalleerd op basis van een 18 mm ecoplast die stevig op de vloer van uw bus wordt bevestigd. 
Op deze Vloerdelen wordt de PVC vloer vervolgens vastgelijmd met hoogwaardige vinyllijm.

Bij het selecteren van onze PVC vloeren hebben we specifiek gekeken naar hardheid en krasbestendigheid, zodat uw vloer bestand is tegen intensief gebruik en langdurige slijtage. Onze standaard PVC-vloer is de Arizona 8001 (grey-oak), een prachtige vloer die een moderne en tijdloze uitstraling geeft aan uw camper.
Bij de Camper Kampioen streven we naar kwaliteit, duurzaamheid en tevredenheid van onze klanten. Met onze gerecyclede PVC vloeren van Vivafloors creëren we een prachtige en milieuvriendelijke vloeroplossing voor uw camper. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. We staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droomcamper met een vloer die lang meegaat en er geweldig uitziet!

Beeld aapassen foto fred
logo-camperkampioen.com

Camperkampioen is de online shop voor al jouw campermeubels en camperaccessoires. Van complete camper interieurs op maat gemaakt tot handige kant en klare sets. Wij bieden een breed assortiment tegen scherpe prijzen en snelle levering. Bij Camperkampioen staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, daarom staan onze specialisten altijd voor je klaar om advies te geven en jouw vragen te beantwoorden.

onze contactgegevens

Nijverheidsweg 12 7005 BJ Doetinchem

hello@camperkampioen.com

+31 (0)6-85615031

Instagram

Copyright 2023 © All Right Reserved CamperKampioen.com
×

 

Hallo!

klik hier om contact op te nemen met een van onze werknemers.

×