logo-camperkampioen.com

Kant En Klare camper interieur

MODULAIRE CAMPER INTERIEURS

comfort

vanaf €2450,-

setprijs 2885,-

Op Maat Voor Jouw Avontuur

Wil je graag op reis met een camper, maar heb je geen zin in het gedoe van het bouwen van je eigen interieur? Onze kant-en-klare camper interieurs zijn precies wat je nodig hebt! Ons Urban Explore interieur is geschikt voor elke bus en geven jou de vrijheid om je eigen interieur samen te stellen, passend bij jouw wensen en behoeften. 

De sets zijn eenvoudig door een persoon te te installeren en te demonteren.  Onze focus ligt op functionaliteit en duurzaamheid, zodat jij optimaal en direct kunt genieten van jouw avontuur. Of je nu op zoek bent naar een comfortabel bed, een handige keuken of opbergruimte voor al je spullen, ons modulaire systeem biedt de flexibiliteit om alles aan te passen aan jouw behoeften. Bovendien nemen onze interieurs weinig ruimte in beslag wanneer je ze opslaat, waardoor je meer ruimte overhoudt voor andere spullen.

Laat ons jouw avontuur nog beter maken met een op maat gemaakt, modulair interieur. Bekijk onze website en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Bekijk hier de comfort set

Ontvang nu een gratis opberghoes voor uw interieur

bij aankoop van een Urban Explorer interieur

bij aankoop van een Urban explorer interieur ontvang je  een gratis opberghoes ter waarde van €199,- bij uw bestelling.  Deze hoes beschermt het interieur tegen stof, vuil en krassen wanneer je het interieur niet gebruikt en in de opslag hebt staan, zo kun je er nog jarenlang van genieten.

Onze modellen

"Beleef elke dag als een avontuur - Vrijheid op maat, met interieurs die uw dromen waarmaken."

logo-camperkampioen.com

Camperkampioen is de online shop voor al jouw campermeubels en camperaccessoires. Van complete camper interieurs op maat gemaakt tot handige kant en klare sets. Wij bieden een breed assortiment tegen scherpe prijzen en snelle levering. Bij Camperkampioen staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, daarom staan onze specialisten altijd voor je klaar om advies te geven en jouw vragen te beantwoorden.

onze contactgegevens

Nijverheidsweg 12 7005 BJ Doetinchem

hello@camperkampioen.com

+31 (0)6-85615031

Instagram

Copyright 2023 © All Right Reserved CamperKampioen.com
×

 

Hallo!

klik hier om contact op te nemen met een van onze werknemers.

×