logo-camperkampioen.com

Ervaar de vrijheid van het reizen

Home / Camper verhuur

Campers huren

Ontdek Jouw Ideale Camper Met De Camper Kampioen

Als je graag een camper wilt bouwen, maar nog niet precies weet wat je behoeften zijn, dan kan dat best lastig zijn. Gelukkig biedt Camper Kampioen hier de perfecte oplossing voor. Onze camper bussen zijn ontworpen om je de vrijheid te geven om Nederland en Europa te verkennen, zonder dat je je druk hoeft te maken over de details van het bouwen van een camper. Onze bussen zijn uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een comfortabele reis, waaronder een volledig uitgeruste keuken, comfortabele bedden, toilet, douche en verwarming. Je kunt op je eigen tempo reizen en ontdekken wat jouw specifieke behoeften zijn voordat je de stap zet om je eigen camper te bouwen.

Beste klant

Helaas hebben we op dit moment geen campers in de verhuur vanwege de grote vraag. We zijn hard aan het werk om ons aanbod snel weer aan te vullen. Houd onze website in de gaten voor nieuwe camperverkopen of neem contact met ons op voor meer informatie.

al 15 jaar mogen we mee bouwen aan jullie avonturen

logo-camperkampioen.com

Camperkampioen is de online shop voor al jouw campermeubels en camperaccessoires. Van complete camper interieurs op maat gemaakt tot handige kant en klare sets. Wij bieden een breed assortiment tegen scherpe prijzen en snelle levering. Bij Camperkampioen staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, daarom staan onze specialisten altijd voor je klaar om advies te geven en jouw vragen te beantwoorden.

onze contactgegevens

Nijverheidsweg 12 7005 BJ Doetinchem

hello@camperkampioen.com

+31 (0)6-85615031

Instagram

Copyright 2023 © All Right Reserved CamperKampioen.com
×

 

Hallo!

klik hier om contact op te nemen met een van onze werknemers.

×