logo-camperkampioen.com

je eigen camper bouwen

Home / camper bouwen

Mercedes sprinter camper
Mercedes sprinter camper
De perfecte camper

Jouw bus ombouwen tot een perfecte camper

Wil je graag een camper, maar vind je het ombouwen van een bus tot camper een lastige klus?
De Camperkampioen kan je hierbij volledig ontzorgen! Wij kunnen een interieur op maat maken dat volledig past bij jouw wensen en eisen. Of maak gebruik van onze modulaire interieurs waarmee je direct op weg kunt.

Onze modulaire interieurs zijn functioneel ( totaal gewicht 130 Kg) en nemen weinig ruimte in beslag bij opslag. Zo kun je optimaal gebruikmaken van de beschikbare ruimte in je bus en koop je een interieur waarmee je voorruit kunt. De interieurs “Urban Explorer “zijn te verkrijgen in verschillende varianten en kleuren. Bekijk onze mogelijkheden. Wanneer je kiest voor een interieur op maat, gaan wij samen met jou aan de slag om jouw ideale interieur te ontwerpen. Hierbij houden wij rekening met jouw wensen en eisen en zorgen we voor een interieur dat past bij jouw bus en budget. Laat het ombouwen van jouw bus tot camper over aan de Camperkampioen en ga zorgeloos op pad met jouw perfecte camper! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Ontdek Onze Geavanceerde Productie En Vakmensen

Wij werken al 15 jaar met  team van ervaren vakmensen en een geavanceerde, volledig geautomatiseerde productielijn om ervoor te zorgen dat we hoogwaardige producten kunnen leveren aan klanten.  Neem gerust een kijkje in onze fabriek

logo-camperkampioen.com

Camperkampioen is de online shop voor al jouw campermeubels en camperaccessoires. Van complete camper interieurs op maat gemaakt tot handige kant en klare sets. Wij bieden een breed assortiment tegen scherpe prijzen en snelle levering. Bij Camperkampioen staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, daarom staan onze specialisten altijd voor je klaar om advies te geven en jouw vragen te beantwoorden.

onze contactgegevens

Nijverheidsweg 12 7005 BJ Doetinchem

hello@camperkampioen.com

+31 (0)6-85615031

Instagram

Copyright 2023 © All Right Reserved CamperKampioen.com
×

 

Hallo!

klik hier om contact op te nemen met een van onze werknemers.

×